امروز جمعه ، ۱۹ خرداد ۱۴۰۲
Friday 9th of June 2023
نفت WTI
نفت Brent
نفت Opec
آلومینیوم
مس
سرب
پلاتین
نقره
اونس طلا
مثقال در بازار تهران
گرم طلای 18 عیار

محل تبلیغات شما
تخصیص ارز ترجیحی به تجهیزات پزشکی در سال ۱۴۰۲

رشد ۱۵ درصدی تولید جهانی کبالت در سال ۲۰۲۲ میلادی

چالش جدید مالیاتی برای مودیان شفاف‌

صادرات ۱۶ میلیارد دلاری محصولات پتروشیمی در سال ۱۴۰۱


محل تبلیغات شما

افشاگری وزیر راه از تخلف جدید برخی شرکت‌های قیرساز

وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد که برخی شرکت‌های قیرساز حواله‌های دریافتی وکیوم باتوم مرغوب داخلی را با وکیوم باتوم نامرغوب خارجی جابه‌جا می‌کنند که این اقدام به کیفیت راه‌ها ضربه می‌زند. .
جهت مشاهده تصوير در سايز واقعي بر روي تصوير كليك نمايد
سه شنبه ، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۱
زمان : ۰۹:۰۴:۴۹

 

رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی در نامه‌ای به داریوش امانی، علیرضا فخاری، خیرالله خادمی، علیرضا جعفری و محمد آئینی معاونان وزیر راه و شهرسازی و رؤسا یا مدیران عامل سامان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، سازمان ملی زمین و مسکن، شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، شرکت عمران شهرهای جدید و شرکت بازآفرینی شهری ایران نسبت به برخی تخلفات تعدادی از شرکت‌های قیرساز هشدار داد.
وی در این نامه آورده است: گزارش‌های نهادهای نظارتی حاکی است در برخی موارد شرکت‌های قیرساز اقدام به جابه‌جایی وکیوم باتوم (ماده اولیه تولید قیر) نامرغوب خارجی با وکیوم باتوم محصول پالایشگاه‌های داخلی می‌کنند.
به گفته وزیر راه و شهرسازی، این اقدام سبب کاهش کیفیت زیرساخت‌ها و راه‌ها می‌شود.
قاسمی دستور داده است تا کلیه دستگاه‌های تابعه و ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها نسبت به آزمایش مرغوبیت قیر دریافتی اقدام کنند؛ نتایج آزمایش‌ها نیز در سامانه توزیع قیر باید بارگذاری شود.

 

 

 

 

 

.

نظر شما در رابطه با این خبر



.
محل تبلیغات شما


Copyright 2010-1392 NerkhBox. All Rights Reserved.
Designed By Roxment